donderdag 4 februari 2016

Sarah Palin en nog meer idioten in de Amerikaanse politiek

Allereerst een opluchting, één van de grootste idioten die ik de vorige keer beschreef: Mike Hucakbee heeft zich samen met nog een of andere minder belangrijke religieuze mafkees terug getrokken uit de nominatie strijd voor de republikeinse kandidaatschap voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

De kandidaat met de grootste mond Donald Trump gaat nog steeds aan de leiding, dit wil nog niet dat hij ook echt wordt aangewezen als Republikeinse kandidaat, het is nu alleen nog maar de strijd van de zelf genomineerden.
zie dit maar als maar een soort voorronde.

Donald Trump gaat nog steeds aan de leiding met zijn idiote ideeën en hij krijgt daarbij nu de steun van Sarah Palin, voormalig gouverneur van de Amerikaanse staat Alaska.
Ziet er leuk uit toch? Ze heeft zelfs met redelijk succes aan een paar miss verkiezingen meegedaan. In 1984 won Palin de schoonheidswedstrijd voor Miss Wasilla en werd tweede in de Miss Alaska wedstrijd. Ze heeft aan de Universiteit van Idaho een minor Politieke Wetenschappen gestudeerd en ik heb eigenlijk geen idee of ze dat ook gehaald heeft.
"Minor" betekent in de ruimste zin van het woord "voor beginners"  maar oké ze heeft toch op een universiteit gezeten.
Maar dat is nergens aan te merken, van alle Amerikaanse politici is het wel de gene die het meest wordt uit gelachen vanwege haar totale gebrek aan inzicht. Op YouTube staan echt hopen video's van Sarah Palin waarin ze echt de domste dingen zegt. Zo noemde ze in meerdere interviews Afrika als een land en liet zo  zien geen flauw idee te hebben dat Afrika een continent is, ze beweerde een goede minister van buitenlandse zaken te kunnen zijn omdat ze "aan de overkant" Rusland kon zien vanuit haar woning aan de kust van Alaska.
John Cleese van Monty Python moest ontzettend lachen toen hij in een interview werd gevraagd zijn mening te geven over Sarah Palin:
John Cleese over Sarah Palin.
Het is gewoon onbegrijpelijk dat mensen haar in consideratie namen als serieuze kandidaat voor het Vice presidentschap doen ze met John McCain mee deed aan de verkiezingen van 2008,  gelukkig werden die verkiezingen gewonnen door Barack Obama. Al moet ik er bij zeggen dat John McCain de laatste Republikeinse Kandidaat was die niet voort kwam uit het republikeinse gekkenhuis..

Terug naar Sarah Palin, naast het overtuigend houden van ingestudeerde toespraken is eigenlijk het enige wat ze goed kan het ene kind na het andere op de wereld te schoppen.
Toen ze op een verkiezingsbijeenkomst van Donald Trump haar steun aan zijn zijn kandidaatschap betuigde moest de menigte even toespreken en liet ze zien hoe ongelooflijk DOM ze eigenlijk is. Met overslaande stem riep ze dat als het aan haar lag, alle projecten voor schone energie geschrapt zouden worden en ze meer en meer naar olie zou gaan boren die God hen heeft gegeven om te gebruiken "start drilling and drilling for the oil God gave us to use". Volgens Palin is het opwarmen van de aarde een verzinsel van de wetenschap om meer overheids geld los te krijgen voor onzinnige studies enook het begin van een betaalbaar zorgstelsel beter bekend als Obama Care zou ze afschaffen omdat dit volgens haar de Amerikaanse economie ten gronde zal richten..

Sarah Palin is een toonbeeld van het gebrek aan algemene kennis in de gemiddelde Amerikaanse burger als gevolg van het steeds slechter wordende onderwijs.. 
80% van de bevolking kan niet meer dan vijf andere landen bij naam noemen en op een open landkaart aanwijzen. 
70% gelooft dat de Verenigde Staten het enige gebied van vrijheid zijn op de wereld. 
50% gelooft letterlijk dat de wereld 6000 jaar geleden in 7dagen is geschapen.

De andere helft, de minderheid gebruikt deze onnozelheid van de gemiddelde bevolking om hen nog meer domme dingen te laten geloven..
Ik sluit hier af met een video fragment uit de Amerikaanse TV Serie "The Newsroom" waar in een paar minuten wordt uitgelegd waarom Amerika niet (meer) het beste land ter wereld is.
Dit land moet niet nog meer greep krijgen op ONS leven, ONS sociale stelsel, Ons Europa en ONS Nederland
 
Wordt vervolgd

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten